Training

Trainingen

Bij Veracket wordt er op alle niveaus en verspreid over alle dagdelen in de week getraind. Veracket biedt meer dan twintig trainingsgroepen per week aan, van niveau 9 tot aan het selectieniveau, waar de 1-, 2- en 3-tjes kunnen werken aan hun topniveau. Voor de toptennissers die graag uitgedaagd willen worden is het mogelijk om 2x per week op primetime tijden de selectietrainingen te volgen, welke altijd goed gevuld zijn met spelers van het hoogste niveau. Alle trainingen worden geleid door gecertificeerde tennistrainers van het Sportcentrum, welke in veel gevallen bijgestaan worden door assistent-trainers (veelal selectiespelers) van de vereniging zelf.

Bij Veracket kan getraind worden met een enkele hoofdtrainer, of een hoofdtrainer met een assistent-trainer (meer trainers = meer aandacht!). Daarnaast is er veel materiaal aanwezig waarmee de trainers allerlei oefeningen in de praktijk kunnen brengen. Wie denkt dat er in de winter niet getennist kan worden heeft het mis, want in het najaar verrijzen er 2 blaashallen, waardoor 8 tennisbanen onbeperkt gebruikt kunnen worden. Trainen bij Veracket kost tevens veel minder dan bij een reguliere tennisvereniging, omdat wij onder de overkoepelende sportorganisatie ACLO vallen. Om te zien welke tarieven Veracket hanteert, kun je op deze pagina kijken.

Tarieven Veracket

Kosten

Per trainingsperiode**

Per jaar

ACLO-lidmaatschap*

 

€60,00

Contributie Veracket*

 

€37,00

Training met 1 trainer

€14,00

€42,00

Training met 2 trainers

€21,50

€64,50

Competitie

 

€31,00

(*) Verplicht

(**) Een collegejaar wordt opgesplitst in 3 trainingsperiodes, van september t/m december, januari t/m maart en april t/m juni.

Kosten bij Veracket worden maandelijks afgeschreven, wanneer deze van toepassing zijn, zodat je als student niet op één moment geconfronteerd wordt met grote afschrijvingen. In de tabel zijn niet de vele andere activiteiten meegenomen gedurende het jaar, maar laat enkel de tennisgerelateerde kosten zien.