Info voor Vertracketeers

Een lustrum zonder Vertracketeers is als beerpong zonder de randjes te raken, onmogelijk! 

Dit jaar viert T.C. Veracket het 20 jarig bestaan van onze mooie vereniging. Om dit optimaal te vieren horen jullie daar natuurlijk ook bij. Daarom hopen we jullie in grote getalen te zien tijdens het weekend (4 en 5 oktober) van de lustrumweek.

Op vrijdag 4 oktober beginnen we goed met een oud-besturen en alumniborrel in Huize Maas. Alle vertracketeers zijn van 18.30 tot 19.30 uur welkom en mocht je onze prachtige vereniging voor een jaar hebben geleid, dan ben je vanaf 17.30 uur al welkom. Deze borrel is de perfecte gelegenheid om lekker bij de kletsen over de afgelopen 5 jaar en te genieten van onbeperkt drank om zo het lustrumweekend in te luiden. Aansluitend aan de borrel kan je een hapje mee-eten en zijn jullie welkom op het themafeest bij de Graanfabriek. 

Op zaterdag 5 Oktober volgt er dan nog een spetterend Gala met voorafgaand een heerlijk diner. Mocht je niet op beide dagen kunnen, is dat geen probleem. De opgave gaat namelijk per activiteit. Ook kunnen wij een slaapplek voor de vrijdag en zaterdag vinden, maar vergeet dit dan bij de opgave niet aan te vinken!

De kosten van de activiteiten zijn:
- oud-besturen en alumniborrel (gratis)
- Vrijdag eten €12,50
- Vrijdag feest €10,-
- Gala diner €25,-
- Gala €30,-

De kosten zullen worden afgeschreven door je eigen vereniging. Geef je via deze link op en vier het vierde lustrum met ons mee! Voor vragen kan je altijd mailen naar lustrum@veracket.nl.